HTML

Budapestdecsodas

Budáról+Pestről minden fontos információ, érdekességek!

Etarget hírdetés

Bejegyzések

Friss topikok

  • mihalytoth: A BKV hajók menetrendjét eleddig homályos okból csak letölthető 2 megás PDF-ben lehetett elérni, m... (2012.07.17. 21:39) Első útján a BKV hajója - LIVE

Címkék

Partnerek

  Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Indavideó

Indafotó képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Több millió britnek ajánlották Budapestet

2012.07.16. 10:39 rakiczki

Akik nem ismerik a The Sunt, azoknak elég talán, ha annyit mondok, hogy olyan, mint a Blikk, csak épp 2,5 milliós a példányszáma és egyes felmérések szerint több mint hétmillióan olvassák rendszeresen. Elég nagy kutyáról van tehát szó. Éppen ezért van jelentősége annak, hogy a lap egy hosszabb összeállítást közölt Budapestről, aminek a végén melegen ajánlották a várost a brit turistáknak. Két csomagot is összeállítottak az olvasóknak: egyet a gyerekes látogatóknak, egyet meg a gyermek nélkülieknek. Akik gyerekkel jönnek, azok a Sun szerint jól teszik, ha a Novotel Danube-ban szállnak meg, majd a Gerbeaud-ban esznek.

buda.jpg

Ezután okvetlenül látogassanak el a Városligetbe, nézzék meg a Disney-szerű Vajdahunyad várát, végül a Széchenyi fürdőt. Kötelező még felkeresniük a Vásárcsarnokot, és akkor sem csalódhatnak, ha az estét és a vacsorát egy hajón töltik. A gyermek nélkül érkező pároknak ezzel szemben a Palazzo Zichy-t ajánlják, meg a Costest, amiből arra következtetek, hogy a gyerek a briteknél is drága holmi. Evés után a Sun szerint érdemes felkeresni a Szoborparkot és a Terror házát, hogy kellően elszomorodjanak az amúgy is idegesítően jókedvű turisták, majd jöhet egy kis belvárosi shopping, végül a nap lezárása egy romkocsmában: a lap konkrétan a Szimplát ajánlja. Hát így. Nem tudom, hogy a cikket megtámogatta-e a Magyar Turizmus Zrt, de ha igen, akkor ezúttal jó helyre ment a pénz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr284659401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása